El Bordils no pot tallar la ratxa de l’Alcobendas (25-28)

Handbol. Domina en el marcador durant bona part del partit però en els darrers sis minuts els madrilenys es posen per davant i s’emporten els punts

El Bordils no ha pogut tallar la bona ratxa de resultats de l’Alcobendas i ha perdut per 25-28 en el partit avançat de la dinovena jornada de la divisió d’honor plata. Els blanc i verds han dominat en el marcador durant més de 50 minuts però en els darrers sis els madrilenys –que fa quatre partits que no perden–, s’han posat per davant i s’han emportat els punts.

Després de l’1-2 per l’Alcobendas en el minut tres de joc el Bordils ha marcar tres gols consecutius (4-2) i ha passat a dominar en el marcador. La seva màxima avantatge ha sigut de tres gols en un parell d’ocasions, la primera en el minut 14 amb el 8-5, i la segona en el 26 amb el 13-10. La bona primera meitat dels locals els ha situat amb un 15-13 al descans.

En els primers minuts de la segona meitat el frec a frec entre els dos equips s’ha mantingut fins que el Bordils ha estat sis minuts sense anotar i l’Alcobendas ha empatat el partit (19-19). A partir d’aquí les mínimes avantatge locals o els empats s’han succeït fins que els madrilenys s’han tornat a posat per davant en el marcador (23-24) a cinc minuts i mig del final. El Bordils ha pogut empatar un parell de cops (25-25) però l’Alcobendas s’ha imposar en els últims minuts i amb un parcial de 0-3 s’ha emportat la victòria.