Atletisme

El Barça es queda a tocar dels dos títols ‘indoor’

Atletisme. L’equip masculí es queda a dos punts i el femení a dos i mig del Playas de Castelló, que signa un doblet històric en el campionat de clubs

El Barça es va quedar a tocar dels dos títols del campionat d’Espanya de clubs en pista coberta, però es va haver de conformar amb dos subcampionats a València. L’equip masculí, que havia guanyat en les tres últimes edicions, va veure com la victòria se li escapava per dos punts, mentre que el femení es va quedar a dos i mig del Playas de Castelló, que va segellar un doblet històric.

El conjunt masculí del Barça va obtenir una victòria parcial més que el seu rival (5 per 4), però la formació castellonenca va completar una actuació global més regular. Els triomfs blaugrana van ser per a Lucas Bua en 400 m (47.43), Adrian Ben en 1.500 m (3:54.71), Dídac Salas en perxa (5,40 m), amb la mateixa marca que el seu company d’entrenaments Igor Bítxkov (PC), Jean Marie Okutu en llargada (7,74), i el relleu de 4x400 m (3:12.83). El Playas ja va arribar a l’última prova amb el títol a la butxaca.

Yulimar Rojas, MVP

La competició femenina es presentava com una pugna a tres bandes, però el zero del València en el triple salt el va deixar sense possibilitats d’èxit, tot i acreditar sis victòries parcials. El conjunt local, que aspirava al seu 26è títol, és el gran dominador d’aquest campionat, però ahir es va veure superat tant pel Playas de Castelló, que va vèncer per primer cop, com pel Barça. L’equip blaugrana va acreditar tres triomfs a càrrec de la veneçolana Yulimar Rojas, que va obtenir la marca més valuosa del campionat en llargada (6,59 m); la brasilera Nubia Aparecida Soares, una de les incorporacions del curs en triple salt (13,54), i l’eivissenca Caridad Jerez en 60 m tanques (8.26).

Al seu torn, l’Avinent Manresa, que competia per primer cop amb els vuit millors equips en pista coberta, va assolir una meritòria setena posició.

Homes
1r Playas de Castelló 92
2n Barça 90
3r Atletismo Numantino 62
4t Alcampo Scorpio 71 55
5è Fent Camí Mislata 53
6è Unicaja Jaen 46
7è Real Sociedad 36
8è AD Marathon 33
Dones
1r Playas de Castelló 87,5
2n Barça 85
3r València CA 75
4t Grupoempleo Pamplona 51,5
5è Alcampo Scorpio 71 49
6è AD Marathon 44
7è Avinent Manresa 38
8è At. San Sebastián 37
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)