Atletisme

La marató de Tòquio, sense xinesos

Atletisme. L’organització recomana als corredors provinents del gegant asiàtic que s’abstinguin d’assistir-hi a conseqüència del coronavirus i dels canvis en les condicions d’entrada al Japó

Els organitzadors de la marató de Tòquio, que es disputarà l’1 de març, ha recomanat a tots els corredors xinesos o residents en aquest país que s’hagin inscrit en la prova que s’abstinguin d’assistir-hi a conseqüència del brot de coronavirus. Així ho van anunciar en un comunicat emès ahir: “A causa dels canvis en les condicions d’entrada [al Japó] ens agradaria demanar a tots els corredors inscrits residents a Xina que s’abstinguin de participar de forma voluntària.” Arran del brot del Covid-19, les autoritats nipones apliquen actualment la prohibició d’entrada en el país als viatgers originaris de les províncies de Hubei i Zheijang, i als que hagin passat per aquests territoris les dues darreres setmanes. Els organitzadors oferiran participar de forma gratuïta en l’edició del 2021 de la cursa a aquells esportistes que ja estiguin inscrits i que finalment optin per no participar-hi. Una alternativa que també ofereixen als 1.820 atletes domiciliats a Xina i que ja havien pagat la inscripció. La marató de Tòquio forma part del grup de sis grans maratons mundials i l’any passat va aplegar aproximadament 38.000 corredors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)