Més esport

Carolina Marín, amb pas ferm

Bàdminton. L’andalusa es jugarà avui l’accés a la final del Barcelona Spain Masters contra la tailandesa Supanida Katethong

L’andalusa Carolina Marín va superar la tailandesa Phittayaporn Chaiwan en dos sets (21-18 i 21-12) en el seu partit més complicat fins ara per classificar-se amb pas ferm per a les semifinals del Barcelona Spain Masters. La campiona olímpica es jugarà l’accés a la final aquest matí (11 h) contra la també tailandesa Supanida Katethong, que en la primera eliminatòria va vèncer la basca Clara Azurmendi i que va sortir victoriosa en el seu únic enfrontament amb Marín, al setembre en l’Open de Vietnam (24-22 i 22-20). En l’altra part del quadre, les semifinalistes són les també tailandeses Busanan Ongbamrungphanla i Pornpawee Chochuwong.

En la competició masculina, el danès Viktor Axelsen (1) també va complir els pronòstics i es va imposar al seu compatriota Jan O. Jorgensen amb solvència (21-8 i 21-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)