Atletisme

Mechaal es queda a mitges

Atletisme. El palamosí aconsegueix un gran triomf en els 3.000 m, però s’ha de retirar en les sèries de 1.500 m. També canten victòria Maria Vicente (pentatló) i Igor Bítxkov (salt de perxa)

Adel Mechaal va conquerir el seu quart títol estatal indoor en 3.000 m en una final espectacular a Ourense. El palamosí va atacar a 500 metres del final i va haver de tornar a accelerar el ritme abans d’afrontar l’últim revolt per avançar Gonzalo García, que havia passat primer al toc de campana, i arribar vencedor amb 8:15.74. Després de dos quilòmetres força lents (3:07.51 i 5:48.16), el flamant recordista sub-23 Ouassim Oumaiz va accelerar la cursa i va fer la selecció definitiva. Cinc minuts després, Mechaal va córrer la primera semifinal de 1.500 m amb el repte de guanyar-se la plaça per a la final, però es va acabar retirant.

De la delegació catalana, també van pujar al graó més alt del podi Maria Vicente, que va revalidar el títol de pentatló (4.143 punts), i Igor Bítxkov, que va recuperar el ceptre de perxa (5,42 m) i ja en suma cinc al seu palmarès. Jael Bestué, en canvi, no va poder conservar el tron de 60 m perquè va ser desqualificada per una sortida nul·la en les semifinals. En la final, Ona Rossell va ser tercera (7.40). Esther Guerrero va complir el tràmit en les sèries i avui defensarà el títol de 1.500 m (13.05 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)