Més esport

El RC Polo, campió d’Espanya femení

Pàdel.

El RC Polo femení va guanyar ahir al club Padel&Gol de Santurtzi (Biscaia) el campionat d’Espanya per equips superant en la final el CT Chamartín per 3-2. El conjunt barceloní, liderat per jugadores de talla mundial com les catalanes Ari Sánchez i Lucia Sainz, les madrilenyes Ale Salazar i Marta Ortega i la menorquina Gemma Triay, ja havia guanyat el títol català el cap de setmana anterior al Reus Monterols. Les barcelonines es van desfer en quarts per 4-1 de la Sociedad Hípica de Valladolid i en les semifinals van eliminar el Club Pàdel Damm de Madrid (2-3). En la categoria masculina, tant el RCT Barcelona com el RC Polo van quedar eliminats en els quarts de final. El campió va ser el Playa de Somo cantàbric