Vint minuts de resistència

Handbol. Divisió de plata. El Bordils fa un bon inici de partit a la pista de l’Atlético Novás, però encaixa un parcial de 8-0 que el deixa sense possibilitats en la segona part

AT. NOVÁS 33 BORDILS 22

ATLÉTICO NOVÁS:J. García, Silva (4), D. García (3), Vila (6), DaCosta (1), Hermida (1), Esteban (2), Pombo (3), Iglesias (5), Chaparro (4), Martínez (1), Gil, Solenta (2), i Sánchez (1).BORDILS:González (1), Farrarons, Xicu Reixach, Pou, Palahí (6), Vilanova, Canyigueral (3), Oliver, Fornés, Montes (4), Batlle, P. Reixach (3) i Ferrer (2).PARCIALS:4-3, 6-4, 7-7, 10-10, 13-10, 16-10; 19-12; 22-16, 24-16, 27-19, 29-17 i 33-22.ÀRBITRES:Montero i Estellés. 3 exclusions Novás, 2 Bordils.

El Bordils va encaixar una clara derrota a la pista de l’Atlético Novás en un partit que es va decidir amb un parcial de 8-0 que els locals van aconseguir en els deu minuts finals de la primera part i els primers de la segona. Els jugadors de Pau Campos, que havien encadenat tres victòries vitals per a la permanència, van pagar un cert relaxament –només dues exclusions en defensa– contra un rival que necessitava els punts per a les seves aspiracions de jugar la fase d’ascens a l’Asobal.

Els deu primers minuts del partit van ser els únics que realment van ser competits. Els gironins van mantenir el pols i es van avançar, fins i tot, dues vegades en el marcador amb gols de Canyigueral i Montes, dos dels més clarividents de l’equip juntament amb Palahí. Amb el 9-10, però, va començar el bloqueig total dels jugadors de Campos, que no van trobar la fórmula per aturar Iglesias i Silva, tres gols cada un, alguns de sols davant González, venut en la majoria dels casos. En atac, les pèrdues van sovintejar i, al final dels primers trenta minuts, els locals ja tenien el control total del partit. En la segona part, Canyigueral va trencar una sequera de més de dotze minuts sense marcar (17-11) i l’equip va iniciar una tímida reacció amb un parcial de 3-0, amb intervenció golejadora de González des de la seva pista (19-15). Els gallecs van tornar a prémer amb força l’accelerador i el partit va quedar trencat.

Dissabte vinent, l’equip rep el Ciudad Real de Sergi Mach, una altra ocasió idònia per guanyar terreny en la lluita per la salvació.