Handbol

El Trops Màlaga, amb dos infectats per coronavirus

Handbol. La federació espanyola ha ajornat sense data tots els seus partits. En la darrera jornada ja no es va enfrontar al Barça B al·legant moltes lesions en la seva plantilla

El Comitè Nacional de Competició de la federació espanyola d’handbol (RFEBM) ha ajornat sense data tots els partits que ha de jugar el Trops Màlaga. L’equip andalús, tercer per la cua de la divisió d’honor plata, ja no va jugar el cap de setmana el seu partit contra el Barça B al·legant moltes lesions en la seva plantilla, tot i que ara s’ha sabut que el motiu és que en el seu equip hi ha dos infectats per coronavirus (COVID-19).

Els serveis mèdics de la RFEBM van recomanar la mesura des d’ahir i amb caràcter preventiu i fins que ells mateixos no en donin el vist-i-plau.

El Màlaga, que va pujar a la segona categoria de l’àmbit estatal el curs passat, té encara nou partits entre els quals hi ha el que l’ha d’enfrontar al Bordils el 28 de març. El conjunt blanc-i-verd va fer el seu desplaçament a Antequera el gener amb només dotze jugadors per les lesions que patia (39-17). Una circumstància que posava en dubte l’explicació inicial del Màlaga per no jugar el seu partit el cap de setmana passat. L’Antequera va ser precisament l’últim equip amb qui es va enfrontar el Màlaga el 29 de febrer (25-17) i hi ha sospites que alguns dels seus jugadors es podrien haver infectat.

El jugador zero

Alberto Camas, president del BM Màlaga, va demanar en un comunicat que es segueixi mantenint en l’anonimat la identitat dels dos jugadors infectats. Un d’ells va viatjar a Itàlia fa unes setmanes amb els seus companys de la Facultat de Medicina de la Universitat de Màlaga. Aquests dos jugadors i set més de l’equip van patir febre en les hores prèvies al primer partit que no van jugar.

Mesures

El Teucro, quart per la cua i equip en llocs de promoció de descens –els tres últims baixen de manera directa– va demanar ahir a la RFEBM que es suspengui i s’aplaci tota la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)