Esport i política

El CAR de Sant Cugat també ha de tancar les portes per un cas de coronavirus

Política esportiva. La Generalitat només permetia l’activitat a esportistes amb el bitllet per als Jocs Olímpics de Tòquio o amb possibilitats de classificar-s’hi

El Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat ha tancat avui tota la seva activitat, tot i que es mantenia operatiu per als esportistes classificats o amb possibilitats d’anar als Jocs Olímpics de Tòquio, a causa d’un positiu per coronavirus. Segons una informació que ha avançat TV3, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física va eximir ahir de tancar completament les seves portes perquè els esportistes olímpics seguissin amb la seva rutina, però un cas de coronavirus en un membre extern vinculat al personal sanitari ha precipitat el tancament de la instal·lació d’alt rendiment. Així, esportistes com les nedadores Mireia Belmonte o Jessica Vall, que pretenien entrenar-se a Sant Cugat després del tancament del centre de Sierra Nevada, hauran de marxar cap a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)