Handbol

El Bordils i el Sarrià, sense data de retorn

Handbol. La federació posposa l’última jornada del mes de març i diu que la suspensió es mantindrà durant l’estat d’alarma

El Bordils i el Sarrià encara no saben quan podran reprendre la lliga després que la federació espanyola anunciés ahir que la jornada del dissabte 28 de març i el diumenge 29 de març de la divisió de plata també ha quedat ajornada. Els dos equips, de fet, ja no s’entrenen i els jugadors i tècnics estan confinats a casa ja que poden accedir a les instal·lacions esportives per raons sanitàries. Els preparadors han lliurat als membres de la plantilla un pla específic de preparació física per fer a casa però que difícilment servirà perquè puguin mantenir la forma física.

Serà la tercera jornada seguida sense competició en totes les lligues espanyoles –inclosa l’Asobal– però la federació ja adverteix que la suspensió es pot allargar: “En qualsevol cas la suspensió de les competicions es mantindrà durant tot el període de vigència de l’estat d’alarma i, en el seu cas, les pròrrogues que s’acordin”, assenyala el comunicat de la federació que es va fer públic ahir.

En la trobada hi havia la possibilitat de suspendre les lligues però els responsables de la federació van decidir donar un últim marge. L’ajornament afecta al Barça i el Granollers (Asobal) i el KH-7 (lliga femenina).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)