Tennis

El torneig de la Bisbal, al setembre

Tennis. La federació internacional suspèn la temporada fins al 8 de juny, però tant la competició bisbalenca com l’ITF de Platja d’Aro han accedit al calendari del segon semestre. L’ATP i la WTA també cancel·len tots els tornejos fins al 7 de juny

La Federació Internacional de Tennis (ITF) va anunciar ahir que allarga la suspensió de tornejos fins al 8 de juny. L’ampliació afecta la majoria dels esdeveniments que s’han de jugar a Catalunya. El més important sobre terra és el femení de la Bisbal d’Empordà –l’ITF Solgironès, dotat amb 80.000 dòlars–, que s’havia de jugar de l’11 al 17 de maig i es disputarà probablement al setembre. El torneig de Platja d’Aro –del 27 abril al 3 de maig i 15.000 dòlars– es farà a l’octubre, igual que el d’Els Gorchs de les Franqueses del Vallès, que ja havia demanat el canvi amb anterioritat.

La temporada de tennis professional va quedar ahir suspesa fins al 7 de juny tant en el circuit masculí (ATP) com en el femení (WTA), una decisió que afecta els tornejos conjunts de Madrid i Roma, els femenins d’Estrasburg i Rabat i els masculins de Munic, Estoril, Ginebra i Lió. La setmana passada es van suspendre els tornejos ATP durant sis setmanes, fins a l’abril, i els de la WTA fins al 2 de maig. Els rànquings quedaran congelats durant aquest període. Els organitzadors del Mutua Madrid es declaren “decebuts per la cancel·lació”, però consideren que “la salut dels aficionats, els jugadors i els treballadors és el que més importa”, va dir Feliciano López, director del torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)