Més esport

Bach diu que els Jocs no es poden ajornar com un partit de futbol

Olimpisme. El president del Comitè Olímpic Internacional manifesta que suspendre Tòquio 2020 és destruir el somni d’11.000 esportistes

El president del comitè Olímpic Internacional, Thomas Bach, ha afirmat que els Jocs Olímpics de Tòquio 2020 no és poden ajornar com un partit de futbol i que suposaria destruir els somnis de molts esportistes. És la resposta a les primeres peticions d’alguns comitès olímpics nacionals i federacions estatals importants demanant l’ajornaments de Tòquio 2020.

En declaracions al mitja informatiu alemany SWR Thomas Bach ha manifestat: “Una cancel·lació d’aquesta mida seria la solució menys justa i crec que no es poden ajornar uns Jocs Olímpics com si es tractés d’un partit de futbol d’un cap de setmana”. El president del COI ha dit respecta a l’organització dels Jocs: “És una empresa molt complexa, on només pots actuar de manera responsable si tens uns coneixement fiable per a la presa de decisions. És una situació excepcional i no hi ha solucions ideals”.

Thomas Bach també ha afirmat què: “La suspensió dels Jocs suposa destruir el somni olímpic d’11.000 esportistes de 206 comitès nacionals i de l’equip de refugiats del COI”.

Fa uns dies el president del Comitè Olímpic Internacional va dir que estan considerant diferents escenaris sense especificar quins. El diari francès l’Equipe ha avançat que el COI ha enviat un qüestionari a diferents comitès olímpics nacionals en els que els hi pregunta sobre l’impacte del coronavirus respecte a la preparació dels seus esportistes pels Jocs, vol saber com estan les regulacions d’emergència en els seu país i com afecta als entrenaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)