Voleibol

Solidaritat des de Brescia

Voleibol. La receptora catalana Maria Segura impulsa des del seu confinament a la Llombardia una campanya per recaptar diners per a la sanitat a través de les xarxes socials

La receptora internacional del Millenium Brescia Maria Segura (Barcelona, 1992) ha engegat una campanya solidària a través de les xarxes –el seu compte de Twitter és @Mariasegura16– per recaptar diners en primera instància per a l’hospital clínic San Carlos de Madrid i, si la campanya fructifica, per a Sant Pau o el Vall d’Hebron. L’objectiu és arribar als 50.000 euros i ahir n’havien recaptat 3.500 des de divendres. Amb el lema Les seleccions nacionals es queden a casa, la jugadora va engegar la iniciativa amb el suport de la seva companya d’equip Jessica Rivero i de María José Corral (selecció espanyola). Segura té un entorn familiar involucrat en la causa. El seu germà és metge a Torí i el seu pare a Barcelona. “La gent que no es queda a casa no té respecte. Aquí a Itàlia quan es va decretar el tancament de la Llombardia, molta gent va intentar marxar. Nosaltres som com cosins dels italians i hem fet els mateixos errors. A Corea, es van confinar abans que els ho diguessin”, relata Segura, que explica el mètode del seu equip per preservar-se: “Es va fer de seguida un cercle, prohibint el contacte amb la família i les parelles. Ens entrenem de dues en dues, ens dona una mica d’aire fresc, però desinfectant-ho tot.” Considera que a Espanya, amb l’exemple italià tan pròxim, “s’haurien d’haver pres mesures abans”.

La catalana va marxar el 2015 procedent del CVB Barça i ha jugat en cinc equips italians diferents i un d’alemany. “A Itàlia és un esport molt respectat. És una experiència molt enriquidora.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)