Més esport

Craviotto diu que ajornar els Jocs es el sensat i correcte, però dur

Piragüisme. El doble campió olímpic lleidatà explica ara toca estar a casa confinat i que ja hi haurà temps per preparar-se

El doble campió olímpic, el lleidatà Saúl Craviotto, ha manifestat que la decisió d’ajornar els Jocs Olímpics un any és la sensata, però que alhora és molt dura després de tres anys de preparació. “La decisió que els Jocs siguin a l’estiu del 2021 és la més sensata i correcte per la situació que es viu a nivell mundial” ha manifestat en unes declaracions fetes públiques pel seu club la Universitat Catòlica de Múrcia (UCAM) i realitzades des de casa seva. El lleidatà també ha afirmat: “És dur perquè portem tres anys de preparació, però és el que toca i el més important és la salut. Els Jocs queden en un segon, tercer o quart lloc i ara s’ha de fer cas a la restriccions sanitàries i quedar-se a casa. Ja hi haurà temps de preparar-nos”.

Saúl Craviotto, de 35 anys i que ha guanyat quatre medalles olímpiques –dos ors, una plata i un bronze–, ja te assumit que haurà de variar els seus entrenaments i allargar el cicle olímpic un any més, però està convençut que podran arribar a Tòquio 2021 al cent per cent i fer un gran paper. El lleidatà és el líder del potent K4, que te possibilitats de lluitar per les medalles i el títol.

Respecte al confinament a casa Saúl Craviotto explica que els dies passant ràpid perquè està ocupat fent coses, i que sobretot: “passo molt de temps amb les meves filles, que és el millor. Normalment estic viatjant constantment, entrenant i ara tinc temps per estar en família”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)