Handbol

L’orgull de tot un poble

Handbol. El grup d’animació del Sarrià, l’UES Hools, es mobilitza en front del coronavirus per ajudar a cobrir les necessitats més urgents de les persones vulnerables

La Unió Esportiva Sarrià ha vist, aquest cap de setmana, com tot i no tenir l’activitat esportiva aturada s’ha produït un esdeveniment que omple d’orgull l’entitat. Es tracta de la iniciativa solidària del seu grup d’animació, UES Hools, per a ajudar les persones més vulnerables i amb menys recursos a fer front a la pandèmia del coronavirus.

Els Hools converteixen el pavelló de la Unió Esportiva Sarrià, que ja per les seves característiques és un dels més calents del país i de l’estat –únic, també, perquè en ser propietat del club només s’hi practica l’handbol (Sarrià de Ter té un pavelló municipal)– en una petita olla a pressió. Sense deixar d’animar en cap moment, els partits de l’equip en el curs del debut a la categoria han estat memorables, amb el duel amb el Bordils i el seu tifo com una de les imatges del curs.

És un grup format, en la seva majoria, per jugadors de les categories inferiors del club i algun ex-jugador. “Aquests són els valors amb què el club aconsegueix formar els seus jugadors” es diu des de la junta del club, amb orgull.

Disposats

L’UES Hools es posa, mitjançant un comunicat emès aquest cap de setmana, a la disposició, principalment, de tots els socis del club i de les persones del municipi obrint-se a realitzar qualsevol tasca que requereixin.

Agraïts

El grup mostra també la seva gratitud al personal sanitari per la lluita contra la pandèmia. “Tots són herois i heroïnes. Per això cal tenir en compte la nefasta gestió política que ens ha portat a aquesta situació tant crítica” diu el comunicat, denunciant també la precarització del sistema sanitari públic i la manca de reacció prioritzant l’economia a la salut de moltes obrers.

A casa

Els joves reiteren la necessitat de quedar-se a casa però s’ofereix a sortir per cobrir les necessitats més urgents de les persones vulnerables, mitjançant el perfil del grup a l’nstagram o el telèfon d’un dels seus integrants.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)