Més esport

Jordi Xammar: “És una llàstima que ens fessin marxar”

Vela. El subcampió del món de la classe 470 explica el desconfinament obligatori de l’equip olímpic espanyol, que passava la quarantena al CEAR de Santander

Jordi Xammar (Barcelona, 1993), com la resta de membres de l’equip olímpic espanyol de vela que passaven la quarantena al CEAR de Santander, ja és a casa seva un cop el Consejo Superior de Deportes els va obligar a abandonar la instal·lació, la setmana passada. “Ens vam escampar per tota Espanya, just el contrari del que estan dient les autoritats” ha dit el regatista a Efe.

“Portàvem gairebé tres mesos fora de casa en diverses parts del món. Ens estàvem entrenant a Palma per preparar el mundial i jo me’n vaig haver d’anar a casa, m’hi vaig estar un dia i mg i no vaig poder veure el meu pare que estava afectat pel coronavirus. Afortunadament ara està bé, vaig tornar a Palma i el dia 12 [de març]. Vam tenir la opció d’anar al CEAR de Santander, hi estaríem tots junts i seria millor per a la preparació...” exposa el barceloní, subcampió del món de la classe 470 amb el gallec Nicolás Rodríguez.

Xammar explica que tots els membres de l’equip van prendre la decisió de manera voluntària i abans que es decretés l’Estat d’Alarma. “A més havíem estat en contacte amb regatistes xinesos, japonesos, italians, francesos... Era ideal i perfecte per a nosaltres, fer-ho” argumenta sobre el confinament a Cantàbria.

El barceloní s’ha hagut de desplaçar a Granada, a casa els pares de la seva parella i, evidentment, no es pot entrenar en les mateixes condicions. “És una llàstima que ens fessin marxar” diu, resignat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)