Més esport

El CAR de Sant Cugat preveu reobrir l’11 de maig

Poliesportiu. Ho farà amb mesures de protecció especials per cada esport i amb torn de matí i tarda, sense servei de residència

El Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat preveu reobrir les seves portes l’11 de maig, coincidint amb la data de la fase 1 del pla de desescalada del confinament del govern central. L’obertura es farà amb mesures d’higiene i protecció reforçades i possibles amb torns.

El CAR té la intenció d’obrir les seves instal·lacions, mentre duri la fase 1, als esportistes becats amb un perfil d’Alt Nivell, que es troben a la província de Barcelona. El centre aplicarà mesures de protecció i d’higiene concretes per a cada modalitat esportiva, i en cada instal·lació l’aforament serà reduït i amb dos possibles torns, un al matí i un altre a la tarda, de 8 a 14 hores i de 15 a 20 hores. En aquesta primera fase d’obertura del CAR no s’oferiran els serveis de residència i restauració als esportistes.

El Centre d’Alt Rendiment va tancar la seva activitat el 14 de març quan es van aplicar les mesures de confinament per la pandèmia del coronavirus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)