Ciclisme

La UCI actualitza el seu calendari de BTT pel 2020

Ciclisme. El mundial s’ha de fer a Leogang (Àustria) del 5 a l’11 d’octubre i després que s’hagin disputat cinc copes del món, la primera a Lenzerheide (Suïssa)

La Unió Ciclista Internacional (UCI) ha aprovat un nou calendari de BTT pel que fa la copa del món i el mundial. Albstadt (Alemanya) havia de repartir els mallots irisats del 26 al 28 de juny del mes que ve nio i, la cita, es farà a Leogang (Àustria) del 5 a l’11 d’octubre. La localitat austríaca tenia adjudicat el mundial de descens i, amb aquesta actualització, seran les modalitats olímpica (XCO), relleus i elèctriques.

Lovaina (Bèlgica) el 23 d’agost serà el marc del mundial d’eliminació i, el de marató (XCM), es farà els dies 24 i 25 d’octubre a Sakarya (Turquia).

Concentrat

La primera cita de la copa del món, el calendari de la qual es concentra després que se’n cancel·lessin les quatre primeres cites –la tercera era a Vallnord (Andorra), s’hauria de fer el primer cap de setmana de setembre (dies 5 i 6) a Lenzerheide (Suïssa). Val di Sole (Itàlia) el segon (12 i 13), Les Gets (França) el tercer (19 i 20) i Novo Mesto (República Txeca) tanquen el primer mes de competició (29). La cursa txeca repeteix una segona ronda el 4 d’octubre per tancar l’especialitat olímpica amb cinc proves.

Conseqüències

La UCI estima que s’han cancel·lat un miler de proves des que les competicions de ciclisme es van aturar a mitjan març per la crisi mundial, que suposen el 45 per cent del seu calendari internacional UCI. D’aquestes, quatre de cada deu són de carretera i, tres, de BTT.

La tornada

La temporada de ciclisme té prevista la seva represa l’1 de juliol. L’1 d’agost comencen les curses de l’UCI World Tour.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)