Més esport

L’Uni renova Elonu, la seva jugadora més valuosa

Bàsquet.

Adaora Elonu (1990, 1m85) jugarà una temporada més a les files de l’Spar Girona. Amb aquesta renovació el club s’assegura mantenir la seva jugadora més valuosa i polivalent d’aquest curs. Aquest estiu Elonu, nascuda a Houston, havia d’exercir de capitana de la selecció de Nigèria als Jocs Olímpics de Tòquio. L’Uni la va fitxar l’estiu passat provinent de l’Avenida després de convertir-se en una de les millors 4 de la Lliga Femenina.

L’ala-pivot ha estat una peça clau per a Eric Surís, sent la jugadora amb més minuts disputats de l’equip –amb un total de 626– i millor valorada, amb una mitjana de 14,7 per partit. És una jugadora totalment adaptada al joc europeu; aquesta serà la seva vuitena temporada a la lliga espanyola.

Pere Puig, director esportiu, ha valorat en els mitjans del club la seva renovació: “El fet que Elonu renovi pel club és una molt bona notícia. És una jugadora molt implicada, suma en molts apartats estadístics i era una prioritat nostra renovar-la tot i que havíem avançat que era molt difícil. Ella ahir es va decidir per nosaltres, malgrat tenir molt bones ofertes de la lliga espanyola i per Europa, i n’estem contentíssims. La seva renovació, juntament amb la Laia i les altres peces que ja tenim assegurades per la temporada vinent, et fan no haver de començar de zero amb molta feina avançada.”

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)