Ciclisme

Josep Betalú fa “La Ruta de los Conquistadores” en 17h34

Ciclisme. El quatre cops vencedor de la Titan Desert completa els 300 km i 9.000 m de desnivell de manera ininterrompuda

Josep Betalú (Amposta, 1977) és el primer corredor que fa “La Ruta de los Conquistadores” sense parar, en menys d’un dia. El quatre cops vencedor de la Titan Desert ha fet els 300 quilòmetres i 9.000 metres de desnivell positiu acumulat que es sol fer en tres etapes –ha guanyat tres cops la cursa–, a Costa Rica, en 17h34.

Època de pluges

El temps ha jugat una mala passada a Betalú, que s’havia marcat fer entre 16 i 17 hores com a objectiu. “He hagut de gastar moltes forces i passa factura en un repte tant gran i de tants quilòmetres” explica sobre la pluja que l’ha acompanyat més de mig recorregut. Fins i tot en forma de tempesta, que ha fet baixar la temperatura a 8 graus. “He estat tremolant, plovia molt i hi havia boira. La baixada era encara més difícil” explica, sobre una precipitació que s’esperava trobar en un altre punt:

El primer

Ricardo Rouillon (Specialized) es va convertir en el primer corredor en fer-ho fa quinze dies. El ciclista local de 33 anys va sortir el 14 de maig al matí i va arribar l’endemà a la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)