Ciclisme

Cartell de luxe en el campionat de Catalunya d’XCO a Vilajuïga

Ciclisme. Jofre Cullell i Hugo Drechou o Clàudia Galicia i Txell Figueras, entre els inscrits

El campionat de Catalunya d’XCO que es disputa aquest diumenge a Vilajuïga té 247 inscrits per a una cita en què es prendran totes les mesures sanitàries com el control de temperatura, distància de seguretat, obligatorietat de dur mascareta fins a 20 segons abans de la sortida, gels hidroalcohòlics o l’eliminació del servei de dutxes.

El protocol no impedirà veure un dels campionats de la disciplina olímpica amb més nivell dels darrers anys, perquè entre els inscrits hi ha el tercer a la general de la darrera copa del món sub-23, Jofre Cullell (Megamo), i el que fou plata el 2013, el francès Hugo Drechou (Massi). en categoria masculina. En dones, les dues primeres sènior del darrer campionat estatal, Clàudia Galicia (Megamo) i Txell Figueras (MMR), són les candidates a disputar-se el títol.

El circuit té 7,4 quilòmetres en cada volta i en destaca la baixada del castell de Quermançó, en el que totes les categories faran una start lap inicial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)