Handbol

La nova incertesa

Handbol. Primer dia de pretemporada per al Bordils, amb una plantilla rejovenida i amb només sis supervivents de l’equip de l’ascens el 2013

“Esperem que les set setmanes de pretemporada es puguin dur a terme amb normalitat i que, a partir d’aquí, puguem preparar-nos per competir el 26 de setembre”, diu Pau Campos en l’inici de la preparació per al vuitè curs del Bordils a la divisió d’honor plata, que comença aquest vespre després d’un primer dia, ahir, amb tests físics i proves.

Una tornada a la feina després de cinc mesos i amb la incertesa provocada per la crisi sanitària afectant, també, el dia a dia del club. “La junta ha preparat un protocol molt estricte i ha treballat un pla per poder entrenar amb les màximes garanties i seguretat”, explica l’entrenador, que preveu fer una primera setmana d’adaptació física treballant amb grups estables, que no s’encreuaran per evitar risc de contagi. “Si hi ha un positiu només s’haurà d’aïllar un grup, i no tot l’equip”, argumenta Campos, que disposarà la plantilla en formacions de set o vuit que, després d’una reunió prèvia amb distància de seguretat, treballaran en espais diferent per evitar contactes. Això fins divendres... I després? “Analitzarem la situació per planificar la següent setmana”, es resigna l’entrenador, que hi afegeix els controls de temperatura que faran cada dia, i, al mínim símptoma, seguiran el protocol amb tots els escenaris previstos establerts pel club.

Els amistosos

El 18 d’agost a Granollers contra l’equip d’Asobal, el 30 d’agost a la pista del Sant Quirze, el 5 de setembre contra la Roca, el 10 contra el Granollers B, el 15 contra el Sant Esteve de Palautordera –tots tres a Bordils– i el 19 de setembre a Banyoles formen el calendari d’amistosos.

Els relleus

“Confiem en gent de la casa, rejovenim la plantilla. Si l’any passat jugaven una mica aquest any ho faran més, ho saben i fa dies que ja s’entrenen individualment”, explica Pau Campos, que afronta el seu segon curs després del parèntesi de dos anys amb l’experiència professional romanesa. L’artífex des de la banqueta de l’ascens, en la seva tercera fase seguida el 2013, ja té només sis homes de l’equip que va pujar: Marc Prat, Ignasi Moreno, Esteve Ferrer –el banyolí va jugar dues temporades al Tuïr occità–, Xicu Reixach, David Masó i Joan Vilanova. Oriol Márquez torna al Blanc i Verd després de deixar l’handbol abans d’acabar el curs 18/19. El grup perd referents com Jordi González, David Masmiquel i Marc Canyigueral –els dos darrers no continuen jugant per motius personals.

Porters
Adrià Batlle, David Mach i Carles Massot
Extrem esq.
Marc Prat, Ignasi Moreno, Biel Frigola i Miki Pou
Lateral esq.
Arnau Palahí, Tomàs Bañeras, Roger Montemayor i Carles Pou
Centrals
Esteve Ferrer, Xicu Reixach i Gerard Parals
Lateral dret
Ferran Oliver, David Masó i Roger Garriga,
Extrem dret
Pep Reixach, Adrià Fornés i Sergi Vidal
Pivots
Jairo Montes, Oriol Márquez i Ferran Pou
Esp. defensiu
Joan Vilanova
Cos tècnic
Pau Campos (tècnic), Lluís Ferrer (assistent), Gerard Farrarons i Oriol Rigau (preparadors físics) i Esther Cassú (fisioterpeuta i delegada) i Arnau Mach (fisioterapeuta)

Jordi també comença... al Barça

Jordi González (1988) afronta la seva primera temporada, des que va començar al Bordils amb sis anys, lluny de casa. El porter bordilenc jugarà al filial blaugrana –el primer rival del Bordils a la lliga, a Sant Joan Despí– i treballarà en dinàmica de l’equip de Xavi Pascual. Jordi s’hi entrenarà habitualment i viatjarà a les competicions importants en què l’equip disposi dels tres porters.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)