Ciclisme

Bou, Guerra i Galícia, entre els vint primers del mundial de BTT en format marató

Ciclisme.

Robert Bou (T-Belles) i Francesc Guerra (BUFF Scott) s’han classificat en quinzena i vintena posició respectivament en el campionat del món de BTT en format marató, que s’ha disputat aquest matí a Sakarya (Turquia). Bou, 22è al pas de la primera a les tres voltes al circuit, ha competit en progressió i ha cobert els 110 km de la prova en 4h33:56, el mateix registre que el catorzè i a només un segon del tretzè, mentre que Guerra ha acreditat 4h38:50. El colombià Héctor Leonardo Páez Leon, amb 4h19:50, ha revalidat el títol mundial amb autoritat.

També ha acabat entre les vint primeres Clàudia Galícia (Megamo), dinovena després de cobrir els 80,9 km de la prova femenina en 4h16:48. La ciclista de Torelló ha marcat el millor temps en el primer parcial (20:56), però després ha anat perdent pistonada respecte a les principals favorites. El títol ha estat per a la suïssa Ramona Forchin (3h42:18), que en el tram final ha superat la polonesa Maja Wloszczowska per un únic segon de marge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)