Ciclisme

Roglic guanya, retalla disset segons a Carapaz i puja al segon lloc

El Movistar ha endurit la vuitena etapa de la Vuleta, però Enric Mas i Marc Soler han perdut temps

Una espectacular lluita en els quilòmetres finals de la vuitena etapa de la Vuelta ha portat a l’eslovè Primoz Roglic (Jumbo Visma) a la victòria i a retallar 17 segons respecte al líder, l’equatorià Richard Carapaz (INEOS) que ha acabat segon i continua en la primera posició. L’eslovè ha pujat fins a la segona posició de la general i ara està a només tretze segons del líder. Primoz Roglic i Richard Carapaz han demostrat que són els més forts de la Vuelta i en els últims quilòmetres han atacat un parell de vegades i han deixat a tota la resta de rivals allunyats.

El Movistar s’ha encarregat d’endurir la cursa en els darrers 50 km i d’atrapar als sets escapats a l’inici de la darrera pujada a l’alt de Moncalvillo de primera categoria. Els seus corredors, però no han pogut estar entre els millors en els quilòmetres finals. El mallorquí Enric Mas ha cedit 54 segons en la meta i tot i mantenir la cinquena posició ara està a 1:54 del líder. El vilanoví Marc Soler i el sabadellenc David de la Cruz (Emirates) han arribat junts i perdut dos minuts i cinc segons, i han baixat posicions en la general. Marc Soler ara és el novè a 3:40 i David de la Cruz el tretzè a 4:44.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)