Més esport

Xavier Vinyals, en llibertat amb càrrecs

Seleccions.

El president de la Plataforma Pro Seleccions, Xavier Vinyals, ha estat deixat en llibertat pel jutge que investiga una suposada trama de desviament de fons públics per a les despeses del president Carles Puigdemont a Waterloo. Segons han confirmat fons judicials, el titular del jutjat d’instrucció número 1 de Barcelona, Joaquín Aguirre, ha acordat deixar-lo en llibertat amb càrrecs després que tant ell com la resta de detinguts en la ràtzia d’aquesta setmana s’hagin acollit al seu dret a no declarar. La fiscalia no ha demanat mesures cautelars.

Entre els detinguts que han quedat alliberats hi ha l’interventor del Consell de l’Esport, Jordi Serra, acusat també pel mateix motiu. Després de quedar en llibertat, els nou detinguts han estat rebuts a la Ciutat de la Justícia de Barcelona per una comitiva de suport integrada entre d’altres per la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, els diputats de JxCat al Parlament Francesc de Dalmases i Albert Batet, la diputada i portaveu d’ERC, Malta Vilalta, i el vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)