Ciclisme

Carthy es consagra a l’Angliru i Carapaz recupera el lideratge de la Vuelta

Ciclisme. L’equatorià avantatja en 10 segons a Primoz Roglic amb vista a la contrarellotge de dimarts

El britànic Hugh Carthy (EF) ha sabut jugar les seves cartes millor que ningú i emportar-se la victòria en l’etapa de l’Angliru en una jornada de pura supervivència a la Vuelta. El ciclista de l’Education First ha tret 16 segons de marge al rus Aleksandr Vlasov (Astana), al mallorquí Enric Mas (Movistar), que ha fet la selecció definitiva en els tres quilòmetres finals, i a l’equatorià Richard Carapaz (Ineos), el nou líder de la cursa. Carapaz recupera el mallot vermell i avantatja en 10 segons a l’eslovè Prmoz Roglic (Jumbo Visma), que ha cedit 26 segons respecte al vencedor. Una diferència mínima amb vista a la contrarellotge de dimarts.

Pel que fa als catalans, el sabadellenc David de la Cruz (UAE) en la seva primera experiència a l’Angliru en competició ha acabat quinzè (a 3:41) i continua tretzè de la general, a 8:34 del líder. Pitjor li han anat les coses al vilanoví Marc Soler (Movistar), que ahir havia cremat molts cartutxos. Soler ja ha perdut terreny en l’ascenció a El Toral, i al final ha cedit fins a 14:33 en la meta, que l’allunyen de les places d’honor de la classificació general, del sisè al dinovè lloc (a 17:01). Demà hi haurà jornada de descans abans de la decisiva contrarellotge d’Ézaro (33 km).

DESTACAT

Marc Soler cedeix 14:33 i baixa fins al 19è lloc de la general
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)