Ciclisme

Roglic es reivindica

Ciclisme. L’eslovè guanya la contrarellotge amb final en alt de la Vuelta, recupera el lideratge i ara supera per 39 segons Carapaz. De la Cruz puja al desè lloc de la general

Primoz Roglic es va reivindicar en la contrarellotge de la Vuelta i va sortir de la tretzena etapa amb la victòria i amb el lideratge. L’eslovè, que va perdre el Tour en la lluita contra el crono, va anar de menys a més i va guardar les forces per a l’empinada pujada final d’uns dos quilòmetres que va ser on va treure temps als seus rivals i en especial l’equatorià Richard Carapaz (Ineos), fins llavors el líder. Primoz Roglic (Jumbo Visma) va aconseguir la seva quarta victòria en aquesta edició de la Vuelta per només un segon respecte al nord-americà Will Barta (CCC), que fins a la seva arribada tenia el millor registre. L’eslovè va recuperar el lideratge que tenia Richard Carapaz amb deu segons de marge. L’equatorià va cedir temps en la pujada final, va arribar a 49 segons de l’eslovè i ara està a 39 en la general.

El britànic Hugh Carthy (EF) va consolidar la seva tercera posició en la general. Va ser quart de l’etapa a 25 segons del guanyador i manté el tercer lloc del podi a 47 segons de Primoz Roglic. El mallorquí Enric Mas no va tenir un bon dia i les seves possibilitats de pujar al podi de la Vuelta sembla que s’han esvaït. Va ser el setzè de la contrarellotge a 1:43 i, malgrat que manté el cinquè lloc en la general, ara està a 3:23 del líder i a més de dos minuts del podi.

David de la Cruz (Emirates) va fer una bona contrarellotge i va ser novè, a 59 segons del guanyador. Això va permetre al sabadellenc escalar tres posicions en la general i tornar a estar entre els deu millors. El vilanoví Marc Soler (Movistar) va ser el dotzè i ocupa el divuitè lloc de la general.

En la segona jornada de descans de dilluns es van fer els tests PCR a tots els components de la bombolla de la Vuelta, un total de 681, i tots van ser negatius.

13a etapa (33,7 km)
1r P. Roglic (Jumbo) 46:39
2n W. Barta (CCC) a 0:01
3r N. Oliveira (Movistar) a 0:10
4t H. Carthy (EF) a 0:25
5è B. Armirail (Groupama) a 0:41
6è M. Cattaneo (Deceuninck) a 0:46
7è R. Carapaz (Ineos) a 0:49
8è R. Cavagna (Deceuninck) a 0:58
D. de la Cruz (UAE) a 0:59
12è M. Soler (Movistar) a 1:12
General
1r P. Roglic (Jumbo) 49h16:17
2n R. Carapaz (Ineos) a 0:39
3r H. Carthy (EF) a 0:47
4t D. Martin (Israel) a 1:42
5è E. Mas (Movistar) a 3:23
6è W. Poels (Bahrian) a 6:15
7è F. Grosschartner (Bora) a 7:14
8è A. Valverde (Movistar a 8:39
9è A. Vlasov (Astana) a 8:48
10è D. de la Cruz (UAE) a 9:23
18è M. Soler (Movistar) a 18:03
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)