Tennis

Nadal jugarà contra Thiem, Tsitsipas i Rublev en la copa Masters

Els grups de la 50a edició de la copa Masters que es disputarà des de diumenge i fins el dia 22 a l’O2 de Londres s’han sortejat aquesta tarda. El grup Tòquio, en referència a la primera edició de la competició, aplegarà al serbi Novak Djokovic (1), que aspira a igualar els sis títols de l’absent per lesió Roger Federer, el rus Daniïl Medvédev (4), l’alemany Alexander Zverev (5) –campió el 2018– i l’argenti i debutant Diego Schwartzman (8). Rafa Nadal (2), el cap de files del grup Londres 2020, en una al·lusió al final de l’etapa de la ciutat com a seu, ja que el curs vinent es farà a Tori, tindrà com a rivals a l’austríac Dominic Thiem (3), el grec Stéfanos Tsitsipas (6), que es el vigent campió, i al rus i debutant Andrei Rublev (7). El manacorí mai no ha guanyat el títol. Els dos millors de cada grup es creuaran en les semifinals.

El català Marcel Granollers, campió el 2012 amb Marc López, jugarà els dobles al costat de l’argentí Horacio Zeballos. Són els quarts caps de sèrie. Hauran d’esperar per conèixer als seus rivals en les Finals ATP, ja que el sorteig s’ha ajornat fins que tots els classificats al torneig estiguin definits. Encara queda un bitllet disponible per al torneig de Londres i se l’estan disputant Jurgen Melzer i Edouard Roger-Vasselin i Jamie Murray i Neal Skupski. Aquestes dues parelles segueixen vives en el torneig ATP de Sofia, l’últim abans de la copa Masters. Mentre que Melzer i Roger-Vassselin jugaran demà les semifinals, Murray i Skupski ja estan classificats per a la final. Si Melzer i Roger-Vasselin arriben a la final, seran els classificats. Murray i Skupski necessiten emportar-se el títol i que l’austríac i el francès no arribi a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)