Ciclisme

Helena Casas tanca l’europeu amb un bronze en keirin i un cinquè lloc en 500 m contrarellorge

Ciclisme. Gran actuació de la ciclista de Vila-seca a Plovdiv

La ciclista de Vila-seca Helena Casas ha ratificat el bon nivell de les últimes temporades per segellar la participació en l’europeu de pista de Plovdiv (Bulgària) amb una medalla de bronze en la modalitat de keirin i un cinquè lloc en la prova de 500 m contrarellotge. En la final de keirin, disputada ahir, Casas va fer servir la mateixa estratègia que en les semifinals. Va trobar forat per l’interior i va tenir cames de sobres per controlar les seves rivals i mantenir-se entre les tres millors. Per davant seu es van classificar la ucraïnesa Olena Starikova i la txeca Sara Kankovska. “Estic molt contenta amb el resultat perquè han estat uns mesos de treball en unes circumstàncies molt estranyes i canviants, i penso que ens hem sabut adaptar força bé. Venia amb bones sensacions, però em faltaven referències clares per la falta de competició. He sabut llegir les curses a cada sèrie, m’he trobat forta i al final me’n vaig molt satisfeta amb aquesta medalla de bronze”, ha explicat la corredora en declaracions a la Federació Espanyola de Ciclisme.

Amb la de Plovdiv, la ciclista de Vila-seca ja suma tres medalles en europeus. Anteriorment, també havia aconseguit un bronze en ómnium esprint a Alkmaar 2008 i una plata en velocitat per equips al costat de Tania Calvo a Saint-Quentin 2016.