Més esport

Les instal·lacions esportives s’obriran a partir de dilluns

La competició no professional encara haurà d’esperar

Les instal·lacions esportives es podran tornar a obrir a partit de dilluns vinent dia 23, però les competicions no professionals encara no tornaran i s’haurà d’esperar a l’any vinent. Així ho han explicat el vicepresident del govern Pere Aragonès i la portaveu Meritxell Budó en roda de premsa.

Les instal·lacions a l’aire lliure podran tenir un aforament del 50 per cent i tindran control d’accés, mentre que les instal·lacions tancades, com els pavellons o els gimnasos, tindran un aforament del 30 per cent amb cita prèvia i sense poder fer us dels vestidors. Es farà una excepció en la utilització dels vestidors en les piscines.

En un segon tram (estan calculats cada quinze dies si els indicadors sanitaris continuen millorant) les instal·lacions a l’aire lliure podran passar al 70 per cent de l’aforament i les de interiors al 50.

Les competicions esportives no es podran reprendre en aquests moments i encara s’haurà d’esperar que es vagin superant trams, i segurament s’haurà d’esperar fins al proper any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)