Ciclisme

El Massi-Tactic tindrà dotze corredores la temporada que ve

Bàsquet. L’equip del Baix Ter fitxa cinc estrangeres, que s’afegeixen a les set renovacions, per al seu tercer any a la UCI Women’s Team

L’eslovena Spela Kern, l’holandesa Maaike Coljé, la britànica Emma Grant i la canadenca Olivia Baril s’afegeixen a la noruega Vita Heine en la llista d’incorporacions dels Massi-Tactic per al tercer any de l’equip del Baix Ter a la UCI Women’s Team.

“ Estem lluny del rendiment esportiu del ciclisme femení que hi ha a la resta d’Europa. Aquí, tenim molts equips UCI i gran part del pastís se l’emporta el Movistar. Tenim grans corredores i futures promeses, com Mireia Benito, Mireia Trias i Martina Moreno, però hem de ser realistes. El nostre recurs com a equip petit que som en l’àmbit pressupostari és anar a buscar corredores a fora que busquen l’oportunitat de competir en curses UCI” diu Sergi Güell, el president del CC Baix Ter, sobre la procedència dels fitxatges i la situació a l’estat.

El Massi-Tactic ja havia renovat la canadenca Gabrielle Pilote-Fortin i la paraguaiana Agua Marina Espinola. La tarragonina Mireia Benito, l’empordanesa Mireia Trias, l’osonenca Martina Moreno, la barcelonina Patri Ortega i la gaditana Belén López completen l’equip dirigit per Manel Gonzalo i Àngel González.

Sergi Güell explica que Vita Heine i Spela Kern tenen una gran experiència i que lluitaran pels primers llocs en les curses internacionals.

Una per una

Vita Heine (21/11/1984) va ser als Jocs de Río i espera repetir a Tòquio. Quatre cops campiona de Noruega, va ve en el pa i la muntanya, a més de la contrarellotge (quarta d’Europa). Té victòries en la Internationale Lotto Thüringen Ladies Tour (Alemanya) i la general del Tour de Feminin de la República Txeca.

Spela Kern (24/2/1990) és una escaladora escaladora, que ve de l’atletisme i que és competitiva en curses per etapes o clàssiques , com la Lieja o la Fletxa Valona (Bèlgica). Onzena al Giro d’Emilia Donne i setzena a la Durango-Durango, estava entre les millors al Giro d’Itàlia.

Maaike Coljé (7/3/1997) fa dos anys que corre en bici, després de fer patinatge de pista. Debutarà en el nivell UCI i se l’haurà de tenir en compte en etapes de muntanya. En el Tour de l’Ardecha va ser dissetena.

Emma Grant (30/9/1991) ha competit sobretot als EUA, en la Cascade Classic, el Tour Down Under, la Sunset de Redlands i el Tour de California fins a Mt Baldy. El programa Girls 4 Gold, va ser la seva porta d’entrada al ciclisme i destaca en proves de molt desgast i finals explosius.

Olivia Baril (10/10/1997) és doble campiona del Canadà sub-23. Ha quedat entre les sis primeres al Tour de Dubai, a la Volta a Burgos en categoria juvenil i a la Joe Martin Stage Race dels Estats Units.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)