Golf

Pep Anglès recupera la targeta del circuit europeu

El golfista de Sant Andreu de Llavaneres Pep Anglès ha recuperat la targeta del circuit europeu que ja va tenir el 2017 i el 2018 per a la temporada vinent. El català va ser el 34è en el Challenge Tour Grand Final celebrat aquest cap de setmana a Mallorca però ha acabat el circuit tercer amb 92.688 euros. El rànquing l’ha guanyat el txec Ondrej Lieser, amb 116.344 euros, guanyador a Mallorca, seguit de l’alemany Marcel Schneider, amb 98.500 euros. Anglès es va aplanar el camí quan va obtenir el triomf l’anterior torneig a Cadis.

Anglès, que ha disputat 10 tornejos, va donar el salt als primers llocs del rànquing després del seu segon lloc a l’Open de Portugal, a Royal Óbidos, i que va culminar amb la seva important victòria al Challenge de Cadis, on pràcticament va segellar la targeta del Tour Europeu. Tres anys després, torna més madur i disposat a quedar-se molt més temps.

Per la seva banda, el lleidatà Carlos Pigem també va participar al Challenge Tour Grand Final, encara que no va poder aconseguir l’objectiu de la victòria i es va haver de conformar amb el lloc 21è, amb 282 cops (-2). Possiblement buscarà els drets a la final de l’escola. El de Raimat, va tancar el Road to Mallorca en el lloc 34è, amb sol tres aparicions. Pigem, amb drets parcials a l’European Tour, jugarà la setmana propera l’Alfred Dunhill Championship, on defensa títol Pablo Larrazábal.