S’ofega a la riba

Handbol. El Sarrià capgira un desavantatge de sis gols (7-13) però nota l’esforç i després d’anar 23-21 és sentenciat per Dídac Villar

sarrià 26 alacant 28

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Masmiquel (2), Pararols, Segarra (7), Toro, Martínez, Martí Arnau (2), Pere Arnau (5), Ballester, Lucea, Mariscal (3), Moreno, Lozano (3), Pep Arnau, Gutiérrez (1), Teixidor (3) i Vicente.HORNEO SPORTING ALACANT:Martín, Moreno (6), Jorge Hernández (1), Sergio Martínez (2), Villar (6), Emilio Martínez, Esteban (1), Padilla, Luis Hernández, Mancebo (1), Delgado, Borràs, González (3), llopis (3), Dorde i Moll (5).PARCIALS:2-3, 5-5, 6-8, 7-13, 10-14, 13-17; 15-18, 18-18, 22-21, 24-23, 25-26 i 26-28.ÀRBITRES:Jorge Rodríguez i Alejandro Núñez. Exclusions a Pere Arnau, Mariscal i Teixidor i a Esteban, Luis Hernández, González i Llopis (2). Luis Hernández desqualificat.

“No hem estat bé en la primera meitat, sobretot en defensa pels disset gols en contra. I en la segona hem notat el desgast físic i ells han tingut més encert en els minuts decisius”, era la síntesi de Salva Puig després de la tercera derrota seguida del Sarrià en el campionat de lliga, aquest cop contra un rival directe i contra el qual havia remuntat un desavantatge de sis gols (7-13).

Roc Segarra, amb defensa mixta sobre el central de Fornells Dídac Villar, va fer el 16-18 i Guillem Lozano des de l’altre extrem i al contraatac després de parada de Moreno va empatar a 18. Lozano al contraatac va posar el Sarrià de nou al davant (21-20, des de l’1 de Martí Arnau a 13:39) i Teixidor i Masmiquel van establir la màxima local (23-21).

El Sarrià acabaria notant l’esforç mentre que l’Alacant es va tornar a avançar a menys de set minuts (24-25, temps mort del Sarrià) i Villar va ampliar el marge amb una assistència i dos gols, el segon en inferioritat (25-28 a 2:07). “Això és molt llarg; hem de continuar”, va declarar Salva Puig després del matx.