Més esport

El tercer de la Vendée Globe abandona el seu vaixell per una via d’aigua i es rescatat per un rival

Kevin Escoffier ha hagut de fer servir el bot salvavides i els organitzadors han desviat el vaixell de Jean Le Cam, el quart, perquè el recollís

El tercer classificat de la general de la Vendée Globe, la volta al món en solitari, el francès Kevin Escoffier ha abandonat el seu vaixell, el PRB, perquè s’ha produït una via d’aigua en el casc. El regatista ha activat la balisa d’emergència del seu vaixell al voltant de les tres de la tarda quan estava a unes 580 milles (1.074 km) al sud-oest del cap de Bona Esperança.

L’equip de rescat de l’organització s’ha coordinat amb l’equip de terra del PRB i han començat les tasques per fer el rescat. El vaixell que estava més aprop seu, en la quarta posició i a unes 26 milles (50 km), el ’Yes we Cam¡’ de Jean Le Cam s’ha desviat cap a l’última posició coneguda del vaixell de Kevin Escoffier. Cap a les cinc de la tarda Jean Le Cam ha arribat a la zona i ha trobat a Kevin Escoffier en el seu bot salvavides. Ha parat el motor i s’ha apropat a ell per recuperar-l’ho de l’aigua.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)