Esports de muntanya

Vuit títols gironins en l’estatal d’orientació a peu, a Badajoz

Muntanya.

Dotze corredors de l’Aligots, que a nivell estatal corren amb el Cat-O –la unió de clubs catalans– han guanyat vuit títols en el campionat d’Espanya d’orientació, a Badajoz amb 950 participants entre totes les modalitats.

Cesc Amat és campió de llarga i mitja distància i sub-campió en esprint en H12. Bruna Sanz, a D12, és la vencedora en llarga i segona en esprint. Martí Pou va guanyar e títol en llarga a H14, per davant del seu germà Ernest Pou. Els dos van ser tercers en esprint i mitja respectivament i el segon guanyador en esprint. Jan Amat, en H14, va guanyar la mitja i en D14 Guinedell Faja va obtenir un triomf en esprint i va ser tercera en llarga. Rosa Maria Santjaume era primera en llarga i segona en esprint a la categoria màster.

Aquest 2020 només s’han disputat les dues proves que Aligots va organitzar a Ripoll el setembre i no hi ha campions de Catalunya des que es va crear la copa catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)