Atletisme

El mundial de pista coberta de Nanjing es torna ajornar fins al 2023

Atletisme. A causa de la pandèmia ja s’havia posposat del març del 2020 al 2021

El mundial de pista coberta de Nanjing (Xina), que ja s’havia posposat del març del 2020 al 2021 per la pandèmia de la Covid-19, ha patit un nou ajornament i no es farà fins al 2023, segons ha informat aquest matí World Athletics. “Hem estat en contacte amb el comitè organitzador i l’Associació Xina d’Atletisme per avaluar la posada en escena en les últimes setmanes i, atesa la situació global, persisteix una significativa incertesa sobre l’estat de la pandèmia en la primera meitat de 2021”, explica la federació internacional d’atletisme a través d’una nota. Des de World Athletics no volen que tota la feina de planificació i preparació que s’ha fet a Nanjing es desaprofiti i per això han programat el campionat per al 2023, un any després del mundial de Belgrad 2022.

En tot cas, des de la federació internacional es recorda que tot i l’ajornament del mundial, els atletes tindran l’oportunitat de competir gràcies al circuit World Indoor Tour, que comprèn 26 reunions a 12 països d’Europa i Nord-amèrica entre gener i febrer. De moment, també es manté en el calendari l’europeu de Torun (Polònia), programat entre el 5 i el 7 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)