Hoquei sobre herba

El Junior buscarà el títol de copa femenina contra el campió

Ha guanyat el CD Terrassa per 0-4 en la primera semifinal, mentre que l’Egara ha perdut per la mínima (1-0) contra el Club de Campo en la segona

El Junior lluitarà pel títol de copa contra el campió, el Club de Campo de Madrid. Les de Sant Cugat no arribaven a una final des de la temporada 2017/18 i llavors també es van enfrontar al Club de Campo que va ser el campió. De fet les madrilenyes han guanyat la copa en les últimes cinc edicions. El Junior ha passat a la final en guanyar el CD Terrassa per 0-4, mentre que el Club de Campo s’ha imposat per 1-0 a l’Egara.

En la primera semifinal el Junior ha sigut molt superior al CD Terrassa, des de l’inici del partit ha anat a buscar la victòria i en els primers quatre minuts ha marcat dos gols. Laia Vidosa ha inaugurat el marcador i Laura Bosch ha fet el 0-2. En el segon quart Anna Gil ha marcat el tercer gol i s’ha arribat al descans amb un 0-3 pel Junior. Tot i que el CD Terrassa ho ha intentat el Junior s’ha defensat bé i en els darrers deu minuts ha sentenciar amb un gol de Teresa Lima de penal corner (0-4).

La segona semifinal ha sigut molt disputada i el resultat ha estat molt ajustat. L’Egara ha disposat de la primera gran ocasió amb un penal stroke, però el Club de Campo s’ha avançat amb un gol d'Amparo Gil de penal corner en el minut 23 (1-0). Les vallesanes han tingut bones ocasions en la segona meitat i han pogut marcar l’empat, però la portera del conjunt madrileny ha tingut una gran actuació i ha desfet tot el perill.