Atletisme

Adam Maijó i Zoya Naumov, vencedors en la Jean Bouin

A causa de la pandèmia, la prova ha canviat el seu format i escenari habitual i s’han disputat sèries d’una milla a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Adam Maijó (AA Catalunya), de 19 anys, i Zoya Naumov (New Balance), de 25, s’han imposat aquest migdia en la peculiar Jean Bouin del centenari, que a causa de la pandèmia ha canviat el format i l’escenari habitual i s’ha limitat a tot un seguit de sèries d’una milla (1,609 m) a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. El corredor de Batea, que s’entrena al CAR de Sant Cugat del Vallès a les ordres de Carles Castillejo, ha cobert la distància en 4:15 i ha superat per centèsimes de segon als seus companys d’entrenament, Marc Alcalà i Llorenç Sales. Segons ha explicat posteriorment, havien pactat arribar plegats a la meta. Maijó, campió d’Espanya sub-20 en 5.000 m, va ocupar el segon lloc amb la selecció catalana fa tot just una setmana en el campionat d’Espanya de trail running per federacions, disputat a Sant Josep de sa Talaia (Eivissa).

La victòria de la santcugatenca Zoya Naumov (4:56), que ha passat per una llarga etapa marcada per les lesions, ha estat més clara i ha superat per 4 segons de marge la veterana fondista del Barça Anna Bové (5:00). Ha completat el podi la jove atleta del CA Laietània Marina Martínez, amb 5:01.

Per evitar aglomeracions, el miler d’inscrits s’havien repartit entre la vintena de sortides que s’han anat fent cada quinze minuts des de les 9 h fins a les 13:45 h sobre el tartan del majestuós estadi olímpic. Per mantenir les distàncies de seguretat els corredors han sortit per files de tres en tres i amb tres segons de marge.

DESTACAT

El jove corredor de Batea, de 19 anys, ha arribat al costat dels seus companys d’entrenament Marc Alcalà i Llorenç Sales
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)