Tennis

Djokovic passa a vuitens en cinc sets, tot i els problemes físics

Ha derrotat Fritz per 7-6 (1), 6-4, 3-6, 4-6 i 6-2 en un partit on el públic ha hagut d’abandonar la pista en el quart set perquè començava un nou confinament a Melbourne

Novak Djokovic s’ha classificat pels vuitens de l’Obert d’Austràlia amb molt de patiment i incertesa. El número u mundial ha tingut problemes físics en l’inici del tercer set, ha continuat jugant amb dolor i sense estar al cent per cent, i ha acabat guanyat el nord-americà Taylor Fritz per 7-6 (1), 6-4, 3-6, 4-6 i 6-2. El partit s’ha iniciat amb públic però en el quart set s’ha aturat el joc perquè el públic abandonés les instal·lacions i anés cap a casa perquè només faltava mitja hora perquè comences un nou confinament a l’estat de Victoria. Una dotzena de casos de Covid-19 de la variant anglesa en un hotel de Melbourne ha portat noves mesures, entre elles que no hi haurà públic els propers cinc dies en l’Obert d’Austràlia, tot i que es seguiran jugant els partits. Malgrat algunes protestes i xiulets el públic ha abandonat la pista en cinc minuts, i el partit s’ha reprès.

Després d’imposar-se en els dos primers sets Novak Djokobic ha demanat un temps mèdic en l’inici del tercer perquè li feia mal el costat dret. En les següents aturades per canvi de costat de pista el fisioterapeuta l’ha tractant un parell de cops. El número u mundial ha continuat jugant i Taylor Fritz ha guanyat el dos següents set davant els evidents problemes físics de Novak Djokovic que no podia fer bé el servei i li costava moures per la pista. En el cinquè i definitiu set el primer favorit ha posat a sobre la pista totes les seves reserves físiques i mentals, i ha aconseguit la victòria i la classificació pels vuitens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)