El Sarrià es queda amb la mel als llavis tot i guanyar a Alacant (25-26)

Handbol.

El Sarrià s’ha quedat sense opcions d’entrar a la fase d’ascens a l’Asobal i deixar la permanència a plata encarrilada, tot i disposar de sis gols d’avantatge al minut 9 de la segona meitat (11-17) d’un partit que ha dominat i que havia de guanyar per més de dos gols.

L’inici ha estat excel·lent per als visitants, perquè es posaven 0-2 (Pere Arnau i Teixidor) i malgrat e següent gol era el 3-3 de Roc Segarra al minut 11, les aturades d’Antonio Moreno i una primera superioritat permetien el Sarrià recuperar el marge (3-5 Ballester i 4-6 Teixidor).

Dídac Villar en la segona inferioritat local ha fet el 6-7 al límit del passiu i ha forçat una doble exclusió de Roc Segarra a 20 segons pel minut 20 que deixava els grocs amb un menys quatre minuts, que s’acabarien amb la setena parada de Moreno i 6-8 a 6:05 pel descans –temps mort de Salva Puig.

Arnau Rovira a menys de tres per la mitja part feia pujar el 7-10 a l’electrònic i ni a 5-1 local de temps mort frenava el Sarrià (7-11 Rovira). Moreno al contraatac ha pogut fer el 8-11 si bé Pere Arnau al límit marcava el 8-12 amb un llançament marca de la casa.

Pere Arnau amb amenaça de passiu i amb un menys consolidava els 5 de marge (11-16) i Aleix Toro en el lloc de Moreno aturava un penal a l’Alacant, encara amb un més i, Roc Segarra al contraatac. no perdonava i feia l’11-17 al 9 de la segona meitat.

Dos gols de Dídac Villar donaven entitat a la reacció local (14-18) i un penal forçat pel central de Fornells de la Selva obligava Salva Puig a demanar temps mort amb el 3-0 encaixat (15-18).

Villar seguia encès i neutralitzava el gol de Lozano (16-19), mentre Martí Arnau després de fer el 18-22 era exclòs per dificultar el servei de gol i Villar feia el 20-22 al contraatac abans que Borrás de penal fes el 21-22 (22:38 temps mort de Salva Puig).

Teixidor i Arnau Rovira recuperaven el marge necessari (21-24) i l’Alacant replicava abans que Roc Segarra fes el 23-25 i el 24-26. Salva Puig ha apostat per una mixta sobre Villar (7 gols) a un minut i mig i després de recuperació a un minut Vicente tenia un llançament de camp propi sense porter que no podia fer pujar al marcador.

Una pèrdua de segarra a l’últim mig minut i una suspensió de Cristian Moll amb la defensa sarrianenca a tot el camp ha acabat de deixar el Sarrià sense opcions (25-26).