Esports de muntanya

Albert Pérez ocupa el quart lloc en la prova individual sub-20 del mundial

En la categoria sènior Marta Garcia acaba tretzena i Marc Pinsach el dinovè

La quarta posició d’Albert Pérez (CE Cerdanya) en la prova individual sub-20 ha sigut la millor classificació dels catalans en el mundial d’equí de muntanya que ha finalitzat aquest migdia a l’estació Vallnord-Pal Arinsal d’Andorra. L’esquiador del Pla de Santa Maria ha acabat la cursa a més de dos minuts del campió mundial l’austríac Paul Verbnjak que ha completat la prova en 1h19:22.53. Ot Ferrer (Mountain Runners del Berguedà) ha ocupat la 9a posició i Marc Ràdua (CE La Poble de Segur) ha finalitzat 13è.

En la prova sènior el banyolí Oriol Cardona (Ski Club Camprodon) i el millor resultat d’un català ha sigut pel cassanenc Marc Pinsach (CE Cassanenca) en la 19a plaça. Pau Coll ha acabat 28è i ha ocupat la 7a posició entre els sub-23. El títol mundial ha sigut per l’italià Matteo Eydallin amb 1h14:21.44. En la cursa femenina la campiona ha sigut la francesa Axelle Mollaret (1h26:36.01) i l’esquiadora de Calldetenes, Marta Garcia (Cerdanya Ski Team), ha acabat en la 13a posició.

En la categoria sub-20 femenina Maria Costa (Mountain Runners del Berguedà) ha acabat 7a, mentre que la seva companya de club Ares Torra ha finalitzat 6a en la categoria sub-18 femenina. En sub-18 masculina Eric Baños ha sigut el 15è i Tomeu Comellas el 19è, tots dos del Mountain Runners del Berguedà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)