Handbol

El Bordils i el Sarrià ja tenen el calendari del grup de permanència

Handbol.

Bordils - Màlaga i Sarrià - Madrid el cap de setmana del 20 i 21 de març són els primers partits dels dos equips del Gironès en la fase de permanència de la divisió d’honor plata d’handbol. Hi ha els equips que van acabar del cinquè al desè en els dos grups de la primera fase, arrosseguen els resultats dels enfrontaments entre ells i jugaran contra els de l’altre grup –els cinc primers de cadascun amb el mateix sistema, per pujar a l’Asobal.

La meitat dels equips baixen i, amb els resultats de l’anterior fase, el Sarrià és precisament qui marca la permanència amb 10 punts, els mateixos que Teucro –rival del Bordils dissabte passat a Pontevedra– i Zamora i dos menys que Zarautz i Màlaga.

El Bordils, cuer del seu grup en l’anterior fase, surt amb 4 punts i per començar rebrà el Màlaga. El Sarrià, que fins el seu penúltim partit mantenia opcions d’entrar al grup d’ascens, també comença a casa, contra el Madrid, tercer per la cua amb 6.

Sense parar

El Bordils visita l’últim en el seu primer desplaçament, al País Basc el cap de setmana de Rams mentre el Sarrià jugarà a Zamora. La lliga no s’atura per Pasqua i els bordilencs tenen un altre partit clau, a casa amb el Madrid i, el Sarrià, rep el que en l’inici de la fase lidera la classificació, el Zarautz. L’1 de maig en canvi no hi ha jornada i la competició s’acaba el 30 de maig amb els dos equips visitant equips bascos: Trapagaran el Sarrià i Zarautz el Bordils.

Grup permanència
1r Zarautz 12
2n Màlaga 12
3r Teucro 10
4t Zamora 10
5è Unió Esportiva Sarrià 10
6è Disiclín Lalín 9
7è Sant Martí - Adrianenc 7
8è Ikasa Madrid Boadilla 6
9è Handbol Bordils 4
10è Trapagaran 0
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)