Natació

Lidón Muñoz s’encomana a l’europeu de Budapest

Natació. La del Sant Andreu es queda a 3 dècimes de la mínima olímpica en els 50 m lliures i tindrà una última oportunitat a la capital hongaresa

La castellonenca Lidón Muñoz (CN Sant Andreu), la millor velocista estatal, va imposar la seva llei en els 50 m lliures (25.07) del campionat d’Espanya Open a Sabadell, però es va quedar a 3 dècimes del seu principal objectiu, la mínima per als Jocs Olímpics de Tòquio (24.77). Muñoz disposarà de vuit setmanes per afinar el seu estat de forma i tornar-ho a intentar en l’europeu de Budapest, el marc de la tercera i última finestra olímpica. La seva companya de club, Marta González, va ser tercera (25.98). La gran sorpresa va arribar en els 50 m lliures masculins, en què el jove nedador del CN Terrassa Mario Mollà (22.69) va ocupar el segon lloc, rere el polonès del Madrid NC Konrad Czerniak (22.28), i es va guanyar la plaça per a l’europeu, davant de competidors molt més experimentats.

La sessió va ser propícia per als nedadors del CN Sant Andreu, que van dominar les dues proves de 200 m estils. Àfrica Zamorano es va imposar en una aferrissada pugna amb la representant del CN Sabadell Cata Corró (2:13.50 i 2:13.51) i Joanllu Pons (2:01.04) va fer marca personal davant de Sergio de Celis (CNS).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)