Una derrota que pot fer mal

Handbol. El Bordils, sense capacitat de reacció, cau clarament a la pista d’un rival directe i ja és el cuer del grup

Trapagaran 34 Bordils 25

TRAPAGARAN:Gutiérrez, Najera (5), J. Suárez (1), Lizana, Torrecilla (1), Coloma (4), Fernández (4), Cabado, I. Suárez (4), Llantada, Delgado (6), Valderrama (2), Díez (3), Edorta (3), Aramburu (1) i De Miguel.BORDILS:Mach, C. Pou (1), X. Reixach, Márquez, Palahí (1), F. Pou, Oliver (5), Moreno (3), Fornés (6), Montes (1), Batlle, Bañeras (4). J. Reixach (2), Ferrer (1), Parals i Montemayor (1).PARCIALS:3-3, 7-4, 11-5, 12-6, 17-7, 19-10; 24-15, 27-18, 28-21, 31-22, 34-25.ÀRBITRES:Moreno i Estellés. Vermella a Lizana (Trapagaran). 5 Exclusions Trapagaran i 3 Bordils.

8 1 2 5 197 223

El Bordils va encaixar una crua derrota contra el seu principal rival per a la permanència, el Trapagaran, i ara és el cuer amb un panorama difícil a davant. A més, el seu referent en atac, Arnau Palahí, es va ressentir de la lesió i no va poder acabar el partit. Tot plegat, un mal viatge que es va començar a tòrcer a partir del minut 5, quan els locals van començar a trobar les vies d’aigua en la defensa gironina.

Els temps morts de Pau Campos i el canvi sota pals tampoc van fer reaccionar l’equip contra un equip ultramotivat, que també va veure com el seu porter feia aturades inversemblants, sobretot en el llançament dels extrems del Bordils. L’equip va mirar de reaccionar en la segona part amb bones aturades de Batlle i ràpids contraatacs (28-21) però va ser un petit miratge. Al final un petit ensurt també per a Parals, que va rebre una garrotada injustificada en una acció d’atac.