Futbol sala

L’Industrias s’enfrontarà a l’Inter en la semifinal de la copa del rei que juga a casa

La final a quatre es disputarà el 15 i 16 de maig en el Pavelló Nou de Santa Coloma

L’Industrias Santa Coloma s’enfrontarà al Movistar Inter en la semifinal de la copa del rei que es disputarà el 15 i 16 de maig en el Pavelló Nou de Santa Coloma. L’altre semifinal la jugaran el Llevant UD i El Pozo Múrcia Costa Cálida. Així ho ha determinat el sorteig que s’ha fet aquest matí a la ciutat del futbol de Las Rozas. Tots els partits es faran pel canal Teledeporte, els horaris encara no s’han determinat i hi haurà la presencia de públic a les graderies.

El conjunt colomenc, que és l’amfitrió, buscarà classificar-se per la final, que seria la segona en aquesta competició. Ja va lluitar pel títol en l’edició de l’any 2015 i va perdre precisament contra l’Inter (3-0). En aquesta temporada l’Industrias va empatar a casa contra l’Inter (3-3) i dissabte jugaran el partit de la segona volta. El campió vigent de la copa del Rei, el Barça, no podrà revalidar el seu títol ja que va ser eliminat per l’Industrias en els quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)