Més esport

ATLETISME

BARCELONA 2010

Natàlia i les cartes dels 1.500 m

Alminova arriba pletòrica, però Miguel Escalona, el tècnic de la migfondista tarragonina, preveu una final molt igualada

«Hi ha un desfasament entre el rendiment i els entrenaments que està portant a terme. Penso que Natàlia Rodríguez arriba millor de forma, fins i tot, que el curs passat.» Són paraules de Miguel Escalona, l'entrenador que té cura de la preparació diària de la migfondista tarragonina, que avui disputarà la final dels 1.500 m amb les màximes aspiracions. Superades les semifinals, el tècnic català preveu una final molt equilibrada: «Penso que moltes de les participants no han ensenyat les seves cartes i que més o menys totes les finalistes han tingut un desgast similar.» A priori, però, sobresurt la figura de la russa Anna Alminova, que arriba a la cita amb el millor registre mundial de l'any (3:57.65). Sota aquesta premissa, es pot deduir que Alminova sortirà a imposar un ritme elevat, com ja va fer en la primera semifinal de divendres. Escalona, però, no descarta altres corredores que també han baixat dels 4 minuts aquest any, com la francesa Hind Dehiba i la britànica Lisa Dobriskey. En tot cas, el tècnic tarragoní considera que Natàlia «per experiència i qualitat, està preparada per respondre amb èxit a qualsevol tipus de cursa». De motivació, segur que no li'n faltarà. Alliberada de la tensió de les semifinals i amb l'escalf de la seva filla Guadalupe i de tota la família, ja està a punt per tornar a lluitar pels llocs d'honor d'un gran campionat.

LES FINALISTES

ATLETA
MARCA 2010
H. Dehiba
(FRA)
3:59.76
L. Dobriskey
(GBR)
3:59.79
A. Çakir
(TUR)
4:04.80
S. Ejdys
(POL)
4:05.52
N. Fernández
4:05.71
O. Zbrozhek
(RUS)
4:05.13
H. England
(GBR)
4:04.33
A. Mishchenko
(UCR)
4:04.37
N. Rodríguez
4:04.95
S. Twell
(GBR)
4:03.71
F. Félix
(FRA)
4:01.17
A. Alminova
(RUS)
3:57.65
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)