El Granollers torna a perdre contra el Kadetten (27-32) i diu adéu a la lliga europea

L’equip vallesà ha anat a remolc del seu rival i no ha tingut en cap moment possibilitats de remuntar l’eliminatòria

El Fraikin BM Granollers s’ha acomiadat de la lliga europea amb una nova derrota contra el Kadetten Schaffhausen (27-32), que ha marcat en tot moment el ritme de joc i no ha donat cap possibilitat de remuntada al conjunt vallesà. L’equip de Joan Cañellas, que a l’anada ja havia guanyat per 36-33, accedirà, per tant, a la fase de grups de la segona competició europea.

La primera meitat ja ha estat de clar domini suís. Amb una gran defensa i sortides al contraatac, el Kadetten ha colpejat primer amb un parcial de 2-5. El conjunt d’Adalsteinn Eyjolfsson aprofitava qualsevol errada local i amb una gran efectivitat de Jonas Schelker i Marvin Lier aconseguia una màxima renda de 6 gols (10-16). El Granollers ha reaccionat en el tram final. Tres aturades de Rangel Luan, que al quart d’hora de joc havia substituït Marc Guàrdia sota els pals, i la connexió de Pol Valera i Esteban Salinas, que ha marcat tres gols seguits des del pivot, han reduït el desavantatge fins al 13-16 al descans.

En els primers minuts després de la represa, Joan Cañellas ha donat una lliçó de com jugar amb el resultat a favor. Marcant el ritme de joc i connectant amb els jugadors de la segona línia. El Kadetten tornava a obrir forat després d’un gol del central de Santa Maria de Palautordera (18-23) i Rama s’ha vist forçat a demanar temps mort. El tècnic vallesà ha ordenat una defensa mixta, però la falta d’efectivitat i una exclusió d’Adrià Martínez ha donat un nou impuls al conjunt suís, que obria l’escletxa fins als 7 gols (19-26). El Granollers ha retallat diferències, però les bones intervencions del barceloní Nacho Biosca (7 aturades a la segona part) han impedit qualsevol possibilitat de remuntada. Els màxims anotadors per part del Granollers han estat Pol Valera i Esteban Salinas, amb sis gols cadascun.