Handbol

El Fraikin Granollers diu adeu al somni europeu

Handbol. El Kadetten Schaffhaussen, molt seriós tant en defensa com en atac, marca el ritme de joc des de l’inici i no deixa cap possibilitat de remuntada al coratjós conjunt vallesà

Granollers 27 Kadetten 32

FRAIKIN BM GRANOLLERS:Guàrdia; Á. Márquez (1), Martínez (3), De Sande (2), Rey (1), Amigó, A. García (4) –set inicial–; Rangel (p.s.), Pérez, Gurri, Valera (6, 1 p.) i Salinas (6).KADETTEN SCHAFFHAUSEN:Pilipovic; Cañellas (4), Schopper (1), Kusio (2), Lier (5), Schelker (6), Tominec (2) –set inicial–; Biosca (p.s.), Zehnder (4 p.), Matzken (1), Küttel (2), Schmidt, Maros (2) i Herburger (3).PARCIALS:2-3, 3-6, 5-9, 8-12, 11-16, 13-16; 16-19, 19-23, 19-25, 21-27, 25-29 i 27-32.ÀRBITRES:Vesovic i Mitrovic. Vermella a Küttel (24’, 51’ i 58’), per tres exclusions. Exclusions: García (6’), Chema Márquez (15’), Á. Márquez (34’) i Martínez (42’), per part del Granollers; i Herburger (9’), Kusio (15’ i 34’), per part del Kadetten.PÚBLIC:Uns 1.200 espectadors al Palau d’Esports de Granollers.

El Fraikin Granollers va dir adeu a la lliga europea contra un rival que el va superar en totes les facetes del joc. El Kadetten Schaffhausen, liderat pel català Joan Cañellas, va fer tota una declaració d’intencions tot just començar i no va deixar cap escletxa perquè l’equip vallesà pogués somiar la remuntada del resultat de l’anada (36-33). El conjunt suís va fer un partit molt seriós en les dues àrees i serà, amb tot mereixement, un dels dotze equips classificats per a la fase de grups de la segona competició europea.

L’1-0 d’Álex Márquez va ser anecdòtic, perquè la solidesa defensiva del Kadetten i les sortides al contraatac van obrir la primera escletxa en el resultat (2-5). La primera meitat ja va ser de clar domini suís. El conjunt d’Adalsteinn Eyjolfsson aprofitava qualsevol errada local i, amb una gran efectivitat de Jonas Schelker i Marvin Lier, ampliava l’avantatge fins als sis gols (10-16). El Granollers va reaccionar en el tram final de la primera meitat. Tres aturades de Rangel Luan, que en el minut 15 havia substituït Marc Guàrdia sota els pals, i la connexió de Pol Valera i Esteban Salinas, que va marcar tres gols seguits des del pivot, van reduir el desavantatge fins al 13-16 en el descans.

En els primers minuts després de la represa, Joan Cañellas va donar una lliçó de com jugar amb el resultat a favor; marcant el ritme de joc i connectant en el moment oportú amb els jugadors de la segona línia. El Kadetten tornava a obrir forat després d’un gol del central de Santa Maria de Palautordera (18-23) i Rama es veia forçat a demanar temps mort. El tècnic vallesà va ordenar una defensa mixta, però la falta d’efectivitat i una exclusió d’Adrià Martínez va donar un nou impuls al conjunt suís, que obria l’escletxa fins als set gols (19-26). La remuntada ja semblava missió impossible. El Granollers, amb sis gols de Valera, va escurçar diferències, però les bones intervencions del barceloní Nacho Biosca (set aturades en la segona part) van tancar definitivament la porta al somni europeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)