Futbol sala

El Barça inicia la lliga amb una dura golejada a Palma (6-2)

Els blaugrana s’avancen però en l’inici de la segona part encaixen dos gols en mig minut

El Barça ha iniciat la lliga encaixant una dura golejada en la seva visita a la pista del Palma per 6-2. Ha estat el resultat més clar de la jornada i per això els illencs són el primer líder i els blaugrana comencen com a cuers. El Barça s’ha avançat en el marcador amb un gol de Sergio Lozano en el minut 11, però tres minuts després els locals ham empatat i s’ha arribat al descans. En l’inici de la segona part el Barça ha encaixat dos gols en mig minut (3-1) i ho han pagat en els minuts següents ja que poc després ha arribat el 4-1. El Barça ha intentat retallar les diferències, però el Palma ha estat molt encertat i fins i tot el seu porter ha fet el 6-1 quan els blaugrana han atacat amb cinc jugadors. Esquerdinha ha marcat el 6-2 definitiu a poc més d’un minut del final.