Tennis

Badosa passa a la semifinal d’Indian Wells on es trobarà Jabeur

L’empordanesa ha derrotat per 6-4 i 7-5 Kerber

Paula Badosa (21) s’ha classificat per la semifinal del WTA 1.000 d’Indian Wells al derrotar l’alemanya Angelique Kerber (10) per 6-4 i 7-5 en menys d’una hora i mitja (1h26). L’empordanesa jugarà la seva segona semifinal d’un WTA 1.000 de la temporada ja que també va arribar a aquesta penúltima ronda en el torneig de Madrid. La seva rival per passar a la final serà la tunisiana Ons Jabeur (12)

Paula Badosa està mostrant un joc més segur i consisten en aquest torneig del desert californià i davant Angelique Kerber ho ha tornat a demostrar i ha trencat en cinc ocasions el servei de la seva rival. En els dos sets s’ha imposat amb un break en el joc definitiu. La seva rival en la lluita per accedir a la final, Ons Jabeur, ha eliminat a l’estoniana Anet Kontarent (18) per 7-5 i 6-3.

Paula Badosa ja ocupa la desena posició del rànquing net de l’any i té moltes possibilitats d’entrar en les WTA Finals 2021, l’antic Masters, que jugaran les vuit millors al final de l’any a Guadalajara (Mèxic). Faria un pas molt important si passa a la final i es podria classificar virtualment si guanya el torneig d’Indian Wells.

En el quadre masculí el bùlgar Grigor Dimitrov (23) s’ha classificat per la semifinal al derrotar el polonès Hubert Hurkacz (8) en els quarts per 3-6,6-4 i 7-6 (2), mentre que el britànic Cameron Norrie (21) ha sorprès l’argentí Diego Schwartzman (11) per un clar i ràpid 6-0 i 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)